1978 1979 selectie vv nieuwe niedorp BorderMaker

Vanaf oktober 2018 zijn Ronald Goet, Harry de Jong en Hans Stammes druk bezig met het verzamelen van foto's en het schrijven van artikelen voor het jubileumboek ter ere van het 100-jarig bestaan van vv Nieuwe Niedorp.

Om jullie een beetje mee te nemen in de sfeer van het boek, plaatsen wij hier af en toe een klein voorproefje.

Op de foto van deze keer staan de toppers die vlak voor de start van het seizoen 1978-1979 wel even tijd hadden om te poseren voor de fotograaf.

Wij geven enkele namen prijs, zo zijn Kees Helder, Piet Vonk en Willem Bakker op deze foto te zien, de rest mogen jullie zelf bedenken, puzzel even lekker tijdens de Paasdagen.

Kijk voor de oplossing elders in dit artikel.

Er worden nog meer onvergetelijke of mooie anekdotes gezocht voor het boek

De heren komen graag met u in contact, om het samen op te schrijven en vast te leggen. Alle info is welkom van de bijna 100 jarige vereniging.

Ook spelers van andere verenigingen zoals Winkel, Kaagvogels, VZV en AGSV zijn welkom om hun anekdotes en foto's te delen met de makers van het boek.

Alles mag worden ingezonden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's kunnen worden afgegeven bij het onderstaande adres:

Hans Stammes

Dorpsstraat 227

1733 AJ Nieuwe Niedorp

Tel.:06-51214299

UPDATE

Staand Frank Stuyt, Martin Sepers, Cees de Jong, Hans Bossen, Rene Stammes, Hennie van Noort, Martin de Vries, Kees Helder, Piet Vonk, Willem Bakker, Dick Koster en trainer Joop Leerling

Zittend Theo Schilder (kwam van SVW'27 2. Hij kwam in 1986-1987 nog terug voor 1 jaar als speler ) Cor Deen, Piet Kliffen, Jaap Kooij, Mario Blokker, en John Oudhuis.