20190830 VVNN RaboCheque 039 BorderMaker

Voetbalvereniging Nieuwe Niedorp blij met gift Rabobank Coöperatiefonds

Enkele maanden geleden heeft de Sportstichting Nieuwe Niedorp Stichting een aanvraag ingediend voor een bijdrage uit het Rabobank Coöperatiefonds voor de aanschaf van zonnepanelen in het kader van het verduurzamen van de (nieuw)bouw. Hiervoor heeft de Sportstichting Nieuwe Niedorp een bijdrage van € 25.000,- ontvangen.

De Voetbalvereniging is hier enorm blij mee want het uiteindelijke doel van deze verduurzaming is het energie neutraal maken van het sportcomplex. Het sportcomplex stamt uit de jaren 50 en voldoen niet meer aan de huidige eisen en wensen.

De kleedkamers en het dak van de kantine zal in het 100 jarig jubileum jaar in 2020 compleet worden gerenoveerd. De uitvoering van deze renovaties zullen worden gedaan door zoveel mogelijk plaatselijke dan wel regionale partijen. Niet alleen VV Nieuwe Niedorp zal gebruik maken van de gerenoveerde kleedkamers en kantine. Ook de handbalvereniging Nieuwe Niedorp met ruim 120 leden zal hier gebruik van maken.

Het Coöperatiefonds van de Rabobank heeft als doel een deel van de winst terug te geven aan de samenleving. Drie keer per jaar buigt de commissie zich over nieuwe aanvragen. In aanmerking komen verenigingen, instellingen, organisaties en clubs die een maatschappelijk, sociaal of cultureel doel nastreven.

Tijdens de “kick off” van het nieuwe seizoen werd na afloop van de oefenwedstrijden van de jeugd, de cheque van € 25.000,00 uitgereikt door Peter Koopman, accountmanager van de Rabobank Kop van Noord-Holland, aan Sander Sanders, voorzitter van Voetbalvereniging Nieuwe Niedorp.