IMG 1400aa BorderMaker

Vrijdagavond werd de jaarvergadering gehouden van Zaalvoetbalvereniging Nieuwe Niedorp in Dorpshuis Prins Maurits.

Halverwege de avond kwamen de familieleden binnen van penningmeester Marcel van der Stoop. Dit was het teken voor voorzitter Emiel Hayette om het woord te richten tot Marcel.

Marcel is enorm betrokken bij de zaalvoetbalvereniging, niet alleen als speler, maar ook al een hele lange tijd als penningmeester en dat tot ieders tevredenheid, want Marcel is heel precies en er gaat geen cent verloren, want alles moet kloppen tot in detail. Andere verenigingen zouden jaloers zijn op zo'n penningmeester.

IMG 1391aa BorderMaker

De zaalvoetbalvereniging is ook nauw betrokken bij de Paaspolderloop in het dorp en ook daar is Marcel altijd van de partij om zijn vaste klussen op het parcours te doen en al 25 jaar helpt Marcel bij het Gatentrapkampioenschap tijdens de Kieledag.

Er zijn dus genoeg redenen om hem eens flink in het zonnetje te zetten, volgens de voorzitter, die een prachtig verhaal over hem had gemaakt. Leuk detail om nog even te benoemen is, dat vorig jaar de rollen waren omgedraaid en Marcel voorzitter Emiel in het zonnetje heeft gezet.

Uit handen van de voorzitter kreeg Marcel een schaal aangeboden en daar stond als inscriptie in te lezen dat hij was benoemd tot Lid van Verdienste, een mooie titel die hij zeker verdiend heeft.

Marcel van harte met deze mooie titel.