IMG 20190606 WA0028 2

Update 6: De berg is door iedereen meerdere keren bedwongen vandaag. De belevenissen van deze bijzondere dag met alle detais zijn te lezen in het juli / augustusnummer van PeWi's Nieuwsblad.

 

Update 5: Op dit moment zijn Mariska, Jan en Rob bij bocht 11, ze gaan namelijk nog voor een vierde keer naar boven. Ook Nico ging na materiaalpecht een vierde keer naar boven,

IMG 20190606 WA0027 

Update 4: Al drie keer is de finish gepasseerd, hoeveel keer ze precies naar boven gaan is nog niet duidelijk, maar zolang het lukt gaat men door. De omstandigheden zijn prima, want met regen de berg oprijden is nog veel zwaarder. Het thuisfront volgt de belevenissen op de voet en met de moderne middelen van tegenwoordig is dat een stuk makkelijker dan jaren geleden.

Bekijk hier het filmpje

IMG 20190604 WA0007

Update 3: Ondertussen is men bezig om voor de derde keer de berg te bedwingen. Onderweg staan heel veel brandende kaarsen langs de kant van de weg ter nagedachtenis aan overledenen of ter ondersteuning van de personen die ernstig ziek zijn. Het is een komen en gaan van mensen op de berg. De deelnemers zullen na afloop van deze dag nog genoeg te vertellen te hebben, want dit is een uniek evenement, waar men nog jaren later verhalen over kan vertellen.

Bekijk hier het filmpje

IMG 20190604 WA0002 2aa BorderMaker

Update 2: Iedereen gaat in zijn eigen tempo naar boven. De één gaat zes keer naar boven en de ander gaat drie keer omhoog. De bewegende beelden laten zien, dat op de gehele route supporters de fietsers en de wandelaars aanmoedigen.

Bekijk hier het filmpje

 beeld2 2aa

Update 1: Ondertussen draaien de deelnemers hun rondjes op de berg en stoppen ze af en toe om even te pauzeren en de inwendige mens te verwennen. De temperatuur op de berg is een stuk lager dan de voorgaande warme dagen.

Bekijk hier een kort filmpje van een pauzemoment

 IMG 20190606 WA0000 BorderMaker

Op woensdagavond lag iedereen heel vroeg in bed, want de wekker ging op donderdagmorgen heel vroeg. Rond de klok van vijf uur zijn de eerste kilometers omhoog gemaakt.

Om het een stuk duidelijker te maken zijn er bewegende beelden gemaakt onderweg om iedereen van dit evenement mee te kunnen laten genieten.

Bekijk hier het eerste filmpje van vandaag

Op donderdag proberen wij via deze Nieuwspagina iedereen met regelmatige updates op de hoogte te houden over de gebeurtenissen van de dag.

PeWi's Nieuwspagina wenst alle deelnemers en deelneemsters heel veel succes!!!!

Restaurant de Rijd in Nieuwe Niedorp heeft een diner voor twee gesponsord. U kunt dit diner voor twee winnen door een lot van €10.00 te kopen. Op 6 juni is de trekking boven op de Alpe d'HuZes Wilt u nog een lot kopen, laat het weten door mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk ook eens op de Facebookpagina van Together we are Strong:

alpniedorp BorderMaker

Together we are strong! bestaat uit twee ploegen die samen de berg gaan bedwingen, namelijk Team Hansd'huzes en Team Niedorp.