foto AdrieSmitafscheid 2 BorderMaker

HSV de Niedorpen neemt afscheid van bestuurslid Adrie Smit

Afgelopen week tijdens de jaarlijkse ledenvergadering heeft hengelsport vereniging HSV de Niedorpen afscheid genomen van Adrie Smit.

Adrie heeft 50 jaar veel voor de hengelsport betekent, en ook vele jaren samen met haar man Jan in het bestuur gezeten.

Ook voor aasvisjes wisten jaren geleden al vele leden hun adres in de Dorpsstraat te Nieuwe Niedorp te vinden. Maar samen met Jan verrichtte zij ook veel werk, zoals bezorgen van het visblad en het afgeven en/of brengen van jaarlijkse vergunningen. Tevens waren zij door hun jarenlange ervaring vaak een vraagbaak in vele zaken. Maar aan alles komt een eind, Adrie heeft besloten samen met haar man het rustiger aan te doen, en dat gunnen wij ze graag. Als dank voor al die jaren zijn zij in het verleden al erelid gemaakt, maar met lege handen wilde het bestuur haar niet laten gaan. Naast een gift, voor een door Adrie gekozen goed doel in de gemeente is gemeend haar met bloemen te bedanken en afscheid te nemen.

Op dezelfde avond is Dennis Schoorel uit Nieuwe Niedorp in het bestuur als haar opvolger gekozen. Aan het enthousiasme van Dennis zal het niet liggen, het bestuur heeft daar het volste vertrouwen in.