IMG 20190129 193959 BorderMaker

Op dinsdag 29 januari stonden er weer 19 kandidaten klaar om aan de leraren te tonen wat ze allemaal geleerd hadden de afgelopen maanden. Sommigen waren heel erg zenuwachtig en bij anderen viel het mee. Het is ook best spannend om voor publiek je technieken te laten zien.

DSC 0589 BorderMaker

Er lagen twee matten klaar, zodat er meerdere examens tegelijk afgenomen konden worden. Koffie, thee en limonade waren er om de dorst te lessen. De fototoestellen waren druk aan het klikken en de ouders keken gespannen toe. Het was erg gezellig allemaal en het is leuk om te zien dat er zoveel mensen kwamen kijken naar de examenkandidaten.

DSC 0636 BorderMaker

Helaas was er 1 kandidaat niet geslaagd, maar verder is iedereen geslaagd voor hun slip- of bandexamen! Er waren zelfs twee kandidaten die een promotie verdiende en dus een slip hoger kregen.

Hierna volgen de namen van de kandidaten en hun welverdiende beloning:

Daniƫl gele slip
Geert gele slip
Lilian gele slip
Revi oranje slip
Omin oranje slip
Kingston groene slip
Casper groene slip
Brit blauwe slip
Yuri Gele band
Marijn Gele band met oranje slip
Gideon Gele band met oranje slip
Coen Gele band met groene slip
Keano Gele band met groene slip
Sammy-Jo Oranje band met groene slip
Koen Oranje band met blauwe slip
Thijs Oranje band met bruine slip
Merel Oranje band met bruine slip
Jorn Oranje band met bruine slip

 

Allemaal van harte gefeliciteerd! Wij als examinatoren hebben ontzettend genoten van jullie examens.

IMG 20190129 183122 BorderMaker

Het Jiu Jitsu is een van de meest veelzijdige budosporten. Het omvat judo, karate, aikido en zelfverdediging. Bent u nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom om op dinsdagavond te komen kijken. Wij bieden twee gratis proeflessen aan.

Kijk voor informatie en de lestijden op onze website: www.budoyujo.nl. Of bel met onze contactpersoon: Marinus Hamelink, 06-15151619. Een mail sturen mag natuurlijk ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto's: Ingezonden