IMG 1501 BorderMaker

Zaterdag 23 juni a.s. vindt in sporthal De Bloesem te Wognum voor het eerst de European Cup Duo System plaats.

Dit is een ontzettend groot toernooi waarbij de deelnemers kwalificatiepunten kunnen verdienen voor het EK. De komende vier jaar gaat dit evenement in Wognum plaatsvinden. Hierbij zijn er een aantal innovaties gedaan om het toernooi zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor het publiek.

Een van de doelstellingen is ook om het een hoge 'kijkwaarde' voor het publiek te geven. Wat ook speciaal is; bij deze eerste editie mogen er ook jeugd deelnemers meedoen. En van de Budo Yujo school doen er vier jeugdleden mee, nl. Sammy-Jo, Keano, Iris en Thijs.

Daarnaast zullen meester Frank en juf Ciska nog één keertje meedoen met het wedstrijd duo system.

Publiek is van harte welkom, om de wedstrijden bij te wonen.

Compleet met openingsceremonie, lichtshow, live muziek tijdens de wedstrijden en een demonstratie van een grootmeester tijdens de pauze.

Naast de eigen kampioenen uit Nederland zullen er in totaal 70 deelnemers uit Rusland, Slovenië, België, Duitsland en Frankrijk hun kunsten vertonen. Het beloofd een waanzinnig mooi toernooi te worden!

De toegang is gratis, de sporthal vlakbij, de weersvoorspelling beloofd regen en de deelnemers hebben het enthousiasme van het publiek hard nodig, dus komt allen!

Het adres is: Sporthal De Bloesem Conferencelaan 19 1687 RA Wognum