14115603 1095052307248580 6384834755278077558 oaa BorderMaker

De schoolvakantie gaat beginnen, ondertussen is studentenvereniging Omnivas al druk bezig met de voorbereidingen voor de introductieweek.

Vanuit onze regio gaan er ook veel (nieuwe) leerlingen naar de Hogeschool Inholland in Alkmaar.

Ze stellen zich even voor.

Dag nieuwe studenten!

Wij zijn zeven studenten van Hogeschool Inholland Alkmaar en aan ons dit jaar de eer om vanuit studentenvereniging Omnivas jullie introductieweek te organiseren! Jullie introductieweek inderdaad, want je kunt er alleen als eerstejaars aan deelnemen om te vieren dat je in Alkmaar gaat studeren. Hoe kun je je studententijd nou beter beginnen dan met een vierdaagse intro in de week voordat je studie begint?

De intro start op maandagochtend 21 augustus en duurt tot donderdagmiddag 24 augustus 2017. De deelnemers worden allemaal willekeurig in groepen ingedeeld, dus je leert tijdens deze week al een hoop andere nieuwe studenten kennen, ook van andere opleidingen. Je krijgt daarnaast ook twee of drie fantastische groepsleiders toegewezen die je de hele intro kunt benaderen en die ervoor gaan zorgen dat je de tijd van je leven hebt. Wij gaan tijdens de intro de hogeschool en de stad verkennen, onder andere door een kroegentocht in Alkmaar, spellen spelen en karaoke knallen tot je stem het opgeeft. Op het terrein van Inholland staan legertenten opgesteld om te slapen, dus ook daar hoef je niks voor te regelen. Bij de intro is er geen plek voor ontgroeningen: voor alle activiteiten geldt een ‘niks moet, alles mag’-mentaliteit.

Wij kunnen gewoon geen goede reden bedenken om je niet aan te melden, dus: zeg alle activiteiten die je gepland had staan voor die dagen af en schrijf je in! De kosten zijn 65 euro en daar zit alles bij in, behalve je drankjes (maar ook dat zijn geen festivalprijzen).

Twijfel je nog?

Wacht niet langer en schrijf je in op www.inalkmaarintro.nl. Op deze site kun je ook nog extra informatie vinden.

Geniet nog even van je vakantie, wij hopen je op 21 augustus te zien!

De introcommissie 2017:

Laura, Rick, Jack, Bram, Linda, Mike en Maria

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto: Ingezonden