sleutelhanger Michael Wings

Startplaatsen bij de Marinx in 't Veld en bij de St. Antoniusschool in Nieuwe Niedorp.

Op vrijdag 10 juni 2016 organiseert de ouderraad van beide scholen een fietstocht. Het doel van deze fietstocht is om zoveel mogelijk geld te kunnen doneren aan het goede doel, Stichting Michael Wings. Er is een leuke route uitgezet door de St. Antoniusschool van ongeveer 10 kilometer.

De fietstocht is bedoeld voor alle kinderen vanaf groep 3. Uiteraard zijn ouders, familie, vrienden en buren ook van harte welkom. Hoe groter de opkomst, hoe hoger het bedrag voor Stichting Michael Wings! Alle deelnemers ontvangen een aandenken en er wordt een leuke prijs verloot.

De start is bij de Marinx (kant Zwarteweg) en bij de St. Antoniusschool aan de Meet, vanaf 18.30 uur tot 19.00 uur.

Deelname is minimaal € 5,=, maar uiteraard mag er meer betaald worden. Het is mogelijk om contant bij de start te betalen, maar de donatie kan ook worden overgemaakt aan Stichting Michael Wings op rekeningnummer NL33ABNA0552495379 onder vermelding van fietstocht de Marinx 10 juni 2016.

Stichting Michael-Wings biedt kinderen de kans tot het verkrijgen van internet aan bed tijdens korte of langdurige ziekenhuisbezoeken. Zo hebben steeds meer kinderen de mogelijkheid contact te houden met familie, vrienden, klasgenoten en lotgenoten. Stichting Michael-Wings biedt de aangemelde ziekenhuizen internet, laptops en medisch hygiënische toetsenborden. Deze elementen vormen het Michael-Wing-System. Door het inzamelen van geld kan ervoor worden gezorgd dat de lange wachtlijst van ziekenhuizen voor het Michael-Wing-System steeds iets korter wordt.

Kijk gerust voor meer informatie op: www.michael-wings.nl

Op de fietsroute is er zowel een stop bij de Marinx als bij de St. Antoniusschool. Bij de scholen is tijdens de stop limonade/koffie/thee beschikbaar.

Op enkele plaatsen staan klaarovers, voor wat betreft de Marinx/ ’t Veld geldt dit voor de oversteek bij de Rijderstraat van de Zwarteweg naar de Leijerpolderweg. De St Antoniusschool zorgt dan voor klaarovers bij de rotonde voor het Klooster en de oversteek vanuit bij de Nieuwe Niedorperweg/De Veert.

Fietsen jullie mee voor het goede doel?

Graag tot 10 juni a.s.!