IMG 2907aa BorderMaker

De echte race voor de RC-Cup met de op afstand bestuurbare auto's gaat pas aan het eind van deze maand plaatsvinden, maar de leerlingen van groep zeven en acht van OBS Op Avontuur kunnen bijna niet wachten.

Met de hele klas zijn ze al een aantal weken heel enthousiast aan de gang, om o.a. sponsors te werven voor het schoolproject.

IMG 2924aa BorderMaker

Er zijn ontwerpen gemaakt voor de uitstraling van de auto, die nu nog even geheim blijft en zo heeft iedereen zijn eigen taak, ook is er bijvoorbeeld voor de hele groep een t-shirt bedrukt met de 5 hoofdsponsors.

De gymzaal is al meerdere keren ingericht met een proefcircuit, zo leren de leerlingen om goed te sturen. Tijdens het bezoek van ondergetekende waren zelfs groep vijf en zes uitgenodigd als publiek.

IMG 2930aa BorderMaker

Dit team van groep zeven en acht kan zomaar nog eens hoge ogen gaan gooien tijdens de echte RC-Cup, u hoort vast en zeker nog wel van ze.

Binnenkort wordt er nog een ander team bezocht, we zullen eens kijken of die de zaken ook zo goed op orde hebben als deze ploeg enthousiastelingen.