vvd 640x480

Drie actuele thema’s komen aan bod tijdens een Politiek Café, dat op 11 maart wordt georganiseerd door de VVD in Hollands Kroon.

Belangstellenden zijn vanaf 19.15 uur welkom in de Mauritsbar aan de Dorpsstraat in Nieuwe Niedorp. Het debat start om 19.30 uur.

De thema’s die aan bod komen zijn de bouw van een mantelzorgwoning op eigen erf, openbaar vervoer op het platteland en de Participatiewet. Over deze thema’s worden enkele pittige stellingen ingebracht. Openbaar vervoer in Noord-Holland is één van de onderwerpen waarvoor de provincie verantwoordelijk is. Daarom is Erik Annaert uit Wieringerwerf, vice-fractievoorzitter VVD in de Provinciale Staten en herkiesbaar bij de komende verkiezingen , uitgenodigd om deel te nemen in een panel. Daar kan hij zijn visie toelichten en er met cafébezoekers verder over van gedachten wisselen.

Iedereen welkom

Belangrijk is dat het Politiek Café niet alleen toegankelijk is voor VVD-leden en stemmers. Ook mensen die twijfelen over hun politieke opvattingen worden van harte genodigd aanwezig te zijn. Zo kunnen ze hun ideeën actief inbrengen in de discussie, die onder leiding staat van Theo Meskers. VVD-leden kunnen een introducee meenemen. Door zich aan te melden via de website maken ze kans op een prijs. Sowieso schenkt het Politiek Café deze avond gratis koffie.