pvda16

Ruud de Vroome reikte namens de PvdA Afdeling Hollands Kroon de Rode Kei uit. Deze werd uitgereikt aan iemand die zich uitzonderlijk inzet heeft voor de gemeenschap, waarin zij of hij woont. Politieke voorkeuren en kleur spelen hier geen enkele rol bij.

Tijdens het Ontmoetingsdiner dat onlangs is gehouden in dorpshuis de Oude School in Wieringerwaard werd deze uitgereikt aan Suzette Snouck-Hurgronje. Suzette is iemand die bescheiden vele vrijwilligers functies heeft of heeft gehad in het dorp Wieringerwaard.

Of het nu ging om lid van de ouderraad en later de MR van de basisschool de Twee Wegen, of in het bestuur van de stichting beheer dorpshuis Wieringerwaard. Nu nog in zij lid van het bestuur van het Witte Kerkje in Wieringerwaard. Ook is ze gastvrouw bij het Ontmoetingsdiner in dorpshuis de Oude School in Wieringerwaard. Ze draait haar hand niet om voor het schoonmaken van de toiletten of het schilderen van de keuken. Suzette was geheel verrast en zeer vereerd dat ze deze Rode Kei kreeg.

de rode kei 000 002