IMG 6647aa BorderMaker

Aspirant raadsleden op tournee door Hollands Kroon met de GroenLinks-fietstour

Als je ergens over mee wilt praten of ergens iets van vindt, dan moet je weten waarover je het hebt! Patrick Kool en Daan Blokker, tweede en achtste op de kandidatenlijst voor Groen Links, hebben het dappere besluit genomen om van dinsdag 8 maart t/m vrijdag 11 maart op de fiets Hollands Kroon in te gaan. Dapper, omdat Hollands Kroon wel 662,20 vierkante km betreft! Weliswaar bestaat de gemeentelijke oppervlakte voor de helft uit water, maar toch is het een flinke uitdaging deze afstand, in vier dagen, al fietsend te trotseren.

Door middel van deze tour halen Patrick en Daan verhalen over Hollands Kroon en haar bewoners op bij de mensen zelf. Zo krijgen zij, namens GroenLinks, een goed beeld van wat er speelt in deze gemeente. De heren gaan langs een aantal prachtige monumenten, waar in het huidige gemeentebeleid maar weinig aandacht voor is. Ze gaan op zoek naar duurzame initiatieven en willen graag weten waar inwoners in het algemeen tegenaan lopen, wat hen beweegt en waar zij hulp bij nodig hebben.

De tocht start op dinsdag 8 maart om 10 uur in het zuidelijkste puntje van Hollands Kroon. Molen De Hoop in Oude Niedorp dient als startpunt. De fietstocht eindigt op 11 maart om 16.00 uur bij de Fenixkerk in Nieuwe Niedorp.

Indien mensen het leuk vinden om met Daan en Patrick in gesprek te gaan, te ontvangen in hun organisatie, instelling of huis of dat zij iets met hen willen delen, dan kunnen zij mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hun ervaringen zijn te volgen via www.facebook.com/GroenLinks.HollandsKroon en Instagram @groenlinks.hollandskroon.