vvdzittend 222 BorderMaker

Kandidatenlijst van de VVD Hollands Kroon gemeenteraad 2022

De kandidatenlijst van de VVD Hollands Kroon is bekend. De lijst wordt aangevoerd door Wim Groot (Wieringerwaard). Wim is op dit moment fractievoorzitter en is op 29 oktober door de leden al aangewezen als lijsttrekker. Petra Borst-Koorn (Nieuwe Niedorp) is zittend raadslid en volgt Wim op nummer 2.

De eerste nieuwkomer zien we op nummer 3. De uit Hippolytushoef afkomstige Rick Boersen is één van de nieuwe namen op de lijst. Achter Rick volgen Mirko Hruska (Haringhuizen) en Enno Bijlstra (Winkel). Beiden op dit moment fractielid. Met Elly Beers (Winkel), Kristan van den Berg (Breezand) en Paul Nouwens (Anna Paulowna) wordt de top 8 afgesloten.

De lijst wordt compleet gemaakt met Marbel de Graaf (Wieringerwerf), Ada de Haan (Hippolytushoef), Daan van Schip (Den Oever), Gijs Wilms (Hippolytushoef), Siem van Balen Blanken (Anna Paulowna), Jan Kielstra (Wieringerwerf) en Jan Swaag (Barsingerhorn).

De VVD Hollands Kroon heeft met deze lijst een stevige mix van jong talent en ervaring waarin jong en oud vertegenwoordigd is. Met deze lijst zien we de komende verkiezingen met vertrouwen tegemoet.