vvdzittend 222 BorderMaker

Bent u benieuwd naar de vraag hoe beslissingen worden genomen in de gemeenteraad? Denkt u wel eens na over dingen die anders kunnen in uw gemeente? Stemt u tijdens de verkiezingen op de VVD en zou u uw steun graag meer willen uiten? Neem dan deel aan de potentialstraining van de VVD Hollands Kroon, maak kennis met ons en ontdek of een lidmaatschap iets voor u is.

De potentialstraining

De trainingen zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in de lokale politiek en dan met name gericht op de VVD. Tijdens de sessies krijgen de cursisten een eerste kennismaking met de werkzaamheden van een raadslid. Deelname aan de training is niet alleen interessant, maar ook zeer leerzaam. Wellicht is het raadslidmaatschap namens de VVD Hollands Kroon na deze training een interessante optie voor u. De trainingen zullen plaatsvinden op 27 maart en zaterdag 10 april van 09.30 tot 12.30 uur.

Het programma

Deze bijeenkomsten worden georganiseerd door de VVD Hollands Kroon. De trainingen zelf worden gegeven door Erik Struijlaart, momenteel wethouder in de gemeente Enkhuizen en ervaren Haya trainer. Tijdens de trainingen staan de volgende punten op het programma:

- Wat is precies Liberalisme?

- Hoe schrijf ik een motie en persbericht?

- Wat doet een gemeenteraadslid?

- Speeddaten met gemeenteraadsleden

- De besluitvorming binnen de gemeente

Potentialstraing VVD Hollands Kroon flyer 002

Naast de aanwezigheid van Erik Struijlaart zullen er ook een aantal bestuursleden en leden van de fractie van de VVD Hollands Kroon aanwezig zijn.

Aanmelden Aanmelden voor de potentialstraining is mogelijk door een mail te sturen naar Pieter Meijer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de volgende gegevens: - Naam, adres, telefoonnummer en leeftijd.

Voor deelname aan deze training vragen wij een bijdrage van € 10,- euro. In totaal is er ruimte voor tien deelnemers dus geef je snel op om aanwezig te zijn bij de potentialstraining van de VVD Hollands Kroon.

Voor andere vragen of extra informatie kunt u ook contact opnemen met Pieter Meijer.