IMG 3212aa BorderMaker

Zaterdag was een drukke campagnedag voor de VVD Hollands Kroon.

In meerdere plaatsen werden gesprekken aangeknoopt met de inwoners. Rond het middaguur kwamen de leden van het campagneteam bij elkaar in IJssalon / Lunchroom De Egelantier in Kolhorn.

Daar werd van een overheerlijke lunch genoten, maar er was niet zomaar gekozen, om op deze plek bij elkaar te komen, want er was namelijk nieuws te melden.

Uitbater Piet Tromp is sinds kort de nieuwe havenmeester en kon vertellen dat Kolhorn officieel opgenomen is in het nieuwe sloepennetwerk en dat is goed nieuws, want op deze manier komen er meer mensen via het water naar Kolhorn.

Via een speciale App krijgen de toeristen meteen informatie over alles wat er in de omgeving te doen is, dus voor iedereen is dat een positieve ontwikkeling.

Het officiƫle moment van opening zal begin juni gaan plaatsvinden in Alkmaar.

Maar wat heeft de VVD hier mee te maken?

De partij heeft zich sinds de start van de gemeente Hollands Kroon al sterk gemaakt voor woningbouw aan de haven en de ontwikkeling van het gebied. Niet alleen op gemeentelijk niveau maar ook Provinciaal was men er actief mee bezig, daarom was de lunch op deze plaats een bijzonder moment voor de partij.

Op de foto is de samenwerking heel goed te zien: vlnr Theo Meskers van VVD Afd. Hollands Kroon, Havenmeester Piet Tromp en Cees Loggen, Gedeputeerde Waterrecreatie.