IMG 3168aa BorderMaker

Het zijn drukke tijden voor de Politieke Partijen.

Maandagavond kwamen negen van de tien partijen naar de Vriendschap in 't Veld. Daar organiseerde de Ondernemers Federatie Hollands Kroon (OFHK) een verkiezingsavond.

Elke partij mocht een kleine pitch geven, waarin ze hun speerpunten weergaven. Margret Hoekenga - Idema was de gesprekleidster van de avond, ze kwam soms met pittige vraagstukken, die de mensen achter de tafels soms even aan het denken heeft gezet.

De vragen hadden voor het grootste deel betrekking op de ondernemers in Hollands Kroon. Ondanks de goed gevulde zaal, was het jammer dat niet meer ondernemers zich lieten zien op deze avond. De zaal was voor een groot deel gevuld met partijgenoten.

Het was een goede avond, waar duidelijk opviel, dat de partijen respect voor elkaar hebben, want men liet elkaar goed uitpraten.

Na afloop werd er nog even ontspannen nagepraat in kleine groepjes over het verloop van de avond.

De agenda staat de komende dagen helemaal vol voor de Politieke Partijen, want er volgen nog een aantal debatten elders in de gemeente.

En dan is op 21 maart het woord aan de kiezer en weten we die avond, welke partij(en) het voortouw mogen nemen tijdens de eerste onderhandelingen.