Screenshot 2017 01 20 at 22.58.36

Vrijdagavond werd er in Dorpshuis Prins Maurits in Nieuwe Niedorp een informatie-avond gehouden naar aanleiding van de grote inbraakgolf die ons gebied teistert.

Tijdens deze bijeenkomst , die door een kleine honderd mensen werd bezocht, was er extra politie-inzet in de wijk, dat was een geruststellend gevoel voor de aanwezige dames en heren.

De inwoners vonden het een boeiende bijeenkomst, die menig inwoner aan het denken heeft gezet. Er werden tips gegeven over voorzorgsmaatregelen, maar ook over de momenten wanneer er onraad is, wat er dan gedaan kan worden. Tevens werd er aandacht geschonken aan de vele soorten hang- en sluitwerk.

Naast de wijkagent, waren ook enkele collega's aanwezig. Ook Burgemeester Nawijn was van de partij, want de burgervader heeft de politiezaken in zijn portefeuille .

Vanuit het publiek kwamen heel veel vragen, die de agenten allemaal op een juiste manier wisten te beantwoorden. Deze informatieavond trok veel inwoners uit de getroffen wijken en was duidelijk nodig, om de gevoelens met elkaar te delen.