IMG 0442 BorderMaker

Het concert van 14 april met Wilfried de Jong en Matthijs van Nieuwkerk is uitverkocht.

15 juni op Pinkpop, 6 april in de Jazzkerk Aartswoud - Michelle David & The Gospel Sessions

Ze komen naar Aartswoud met het nieuwe album Vol. 3 op zak, een album waarop zij een geheel andere kant van zichzelf tonen, zowel in muzikaal als in persoonlijk opzicht.

Zoektocht

Gitarist Onno Smit legt uit: “Vol.1 en Vol. 2 waren voor ons een zoektocht en een reis naar de wortels van de muziek waar wij van houden, maar ook naar het vinden van ons geluid, onze stem. Op Vol. 3 hebben we die gevonden, zowel live als in de studio. Het is onze interpretatie van gospel, gewikkeld in een dekentje van soul, blues, jazz en afrobeat.”.

Kracht en hoop

2017 was een moeilijk jaar voor zangeres Michelle David en voor haar heeft het nieuwe album dan ook een extra speciale betekenis. “Binnen een korte periode verloor ik enkele van mijn dierbaren, waaronder mijn allerliefste moeder. Meer dan ooit had ik behoefte aan muziek. Muziek die me door de moeilijke momenten sleepte, muziek die me troostte en muziek die me de kracht gaf om door te gaan. Ik weet zeker dat de mensen deze boodschap van hoop en kracht terug horen in de nieuwe songs op dit album. Dit album is waarschijnlijk mijn meest persoonlijke tot nu toe.”

Volgende stap

Met het laatste album is de band klaar om de rest van de wereld te veroveren. Vorig jaar werden voorzichtig de eerste stappen gezet met optredens in Londen en op andere plekken in Europa (o.a. Deep in the Woods festival) Bereid je voor om #Gospelized te worden tijdens de Walk With Me Tour!

Vrijdag 6 april 2018

Aanvang: 20:30 uur

Kerk open: 19:30 uur

Entree: €15,00

€1,50 per verkochte kaart komt ten goede aan de Stichting Kerkgebouw Aartswoud voor het onderhoud van de kerk.

U kunt mailen voor kaarten naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar: 0229-841789

www.jazzkerkaartswoud.nl