IMG 3017 BorderMaker

Concert

Omdat we net het concours hebben gehad en met kerst geen concert hebben, hebben we dat in het volgende jaar. Om precies te zijn op 22 januari. Dus ook geen nieuwjaarsconcert, maar een concert met als thema water. Zo spelen we It’s raining men, ik ben wel benieuwd naar die regen van mannen.

Daarvoor moeten we nog wel hard repeteren, het is niet zo heel makkelijke muziek. Maar we zijn goed op weg. Het concert is dus op 22 januari, het begint om 15.00 uur. Vrij entree, maar met een leuke verloting in de pauze. Komt dus allen!!

Afsluiter van het jaar

Ook schrijf ik dit stukje een beetje als afsluiter van het jaar, en wat hebben we weer veel gedaan. We begonnen rustig, maar onze agenda werd al snel gevuld. Zo denk ik aan het schoolconcert in de gymzaal waar het lekker warm was. Het Den Das festival op ons eigen plein achter het parfumflessenmuseum. En dan natuurlijk ook nog het bijzondere optreden bij Ger en Mientje in de tuin voor de opnames van de ‘Barak van Bartel’. Altijd bijzonder om jezelf dan terug te zien op Discovery Channel.

Na de zomervakantie gingen we hard aan de bak voor het festivalconcours. Het ging top, maar toen kwam de windhoos. Zaal Beentjes raakte beschadigd, en toen waren we onze oefenruimte kwijt. Alle spullen werden heel snel ergens ondergebracht, onze dank daar nog voor. En voor de repetitie dag konden we het Vikingschip in Den Oever gebruiken. Na een spoedberaad van het bestuur, werden we daarna op dinsdagavond hartelijk ontvangen bij De Kolk in Lutjewinkel. En gelukkig kon ook het Mini Den Das doorgaan, dit kon dan weer in de brede school in ’t Veld.

Daarna door naar Zaandam voor het concours, heerlijk gespeeld in een super mooie zaal. Het juryrapport was wat kritisch, maar we kunnen er alleen maar van leren! En dan is 2016 ook alweer over, het is super hard gegaan. En ik denk dat we alleen maar kunnen zeggen dat we volgend jaar weer allemaal leuke dingen gaan doen.

Schrijf alvast de datum voor de geraniums in uw agenda: 9 mei