126 Custom

Muzikanten, zangers en zangeressen zijn druk aan het oefenen voor de eerste editie van het Symphonica On Christmas concert

Dorpshuis Prins Maurits wordt op zaterdag 17 december a.s. omgetoverd tot een concertzaal, die geheel in kerstsfeer zal zijn.

Het Symphonica On Christmas concert zal door het licht en geluid van Black Fire Productions een bijzondere belevenis worden. Verder werken Gospelkoor Get Together en de Bad Habit aan dit unieke concert mee. Er zullen ook verschillende lokale zangers en zangeressen te beluisteren zijn.

Na afloop zal er in het voorcafé nog een afterparty gaan plaatsvinden, ook daar is de muziek in handen van de band Bad Habit, die muziek ten gehore zal brengen uit de jaren 60 en70 en de bandleden variëren van Rock and Roll tot Pop.

De concertzaal zal plaats gaan bieden aan 250 zitplaatsen. Dus wie dit unieke concert wil bijwonen moet zorgen, dat er snel een entreebewijs wordt gekocht.

Kaarten kosten € 15,= (inclusief 1 consumptie) kinderen tot en met 12 jaar € 10,= en zijn te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het Programma voor 17 december ziet er als volgt uit:

20.00 Voorprogramma Gospelkoor Get Together

20.40 Pauze in het voorcafé

21.00 Symphonica On Christmas

22.45 Afterparty met Bad Habit in het voorcafé

Wie op de hoogte wil blijven van dit evenement, kijkt op de Facebookpagina, daar zullen de laatste nieuwtjes worden geplaatst. facebook.nl/symphonicaonchristmas

koor22255 BorderMaker