cid image002 jpg01CEBAE8

De CSN bestaat 25 jaar en viert dit jubileum op zondag 20 oktober met een optreden van LAUW. Een jarige trakteert en elke bezoeker krijgt deze avond een gratis consumptie aangeboden.

Bovendien delen alle 25-jarigen mee in de vreugde. Zij kunnen zich melden bij de kassa en krijgen dan gratis toegang.

LAUW bestaat uit drie montere meiden. Hun zelfgeschreven liedjes omschrijven ze als vogelvrije, akoestische nederchansons. Het zijn eenvoudige, grappige liedjes, dromerig, vol eerlijkheid, humor en zelfspot. Ze vertellen hoe ze aankijken tegen de directe wereld om zich heen en stellen zich kwetsbaar en ontwapenend op. Het is alsof de luisteraar telkens een klein verhaaltje in het oor wordt gefluisterd. Tekstueel vaak kleine wondertjes.

LAUW bestaat uit Ella Wonder en Myrle Kloens, die niet alleen zingen maar ook spelen op piano, accordeon, gitaar, klokkenspel en ukelele. Ze worden bijgestaan door Moira Mirck op akoestische basgitaar. Het repertoire van LAUW spreekt een groot publiek aan. Ze traden o.a. met veel succes op in het Paradiso in Amsterdam.

Het is dan ook een voortvarend begin van de jubileumconcertreeks van de CSN. Want bij CSN belééf je het!

Kaarten voor dit leuke avondje-uit zijn in de voorverkoop bij de Bloemenwinkel Olga Klip in het Winkelhart van Nieuwe Niedorp en bij Muziekhuis Jan Piet Beers aan de Gedempte gracht in Schagen. Telefonisch reserveren kan ook op (0224) 54 21 19.

Op de site van de CSN, www.culturelestichtingniedorp.nl, staat de complete concertagenda voor het seizoen 2013-2014, en de aanbieding van de voorverkoop die nog in volle gang is.

Aanvang: 20.00 uur.

Locatie: Lucaskerk, Dorpsstraat 177 in Winkel

Toegangsprijs: € 10,00.