IMG 5066-BorderMaker

De vakantie zit er weer op.

Volwassenen gaan weer aan het werk, kinderen gaan weer naar school volgende week en ook Winkel’s Harmonie is weer terug van vakantie. We hebben niet stil gezeten in de vakantie.

Eerst hebben we bollen gepeld om de clubkas te spekken, de klarinetten hebben allemaal een grote onderhoudsbeurt gekregen en de laatste weken heeft iedereen natuurlijk heel veel geoefend (ja toch?) zodat we tijdens de eerste repetitie van het nieuwe seizoen op dinsdag 25 augustus fluitend door de muziekstukken heen kunnen.....

Muzieklessen

Ook de muzieklessen gaan weer beginnen. Heb jij je al opgegeven? Het is wetenschappelijk bewezen dat je van muziek maken slim wordt, maar het is vooral erg leuk om te doen! We zijn nu druk bezig met het indelen van de lessen, maar je kunt je nog opgeven. Je kunt les krijgen op alle instrumenten die in een harmonie voorkomen, zoals klarinet, dwarsfluit, hobo, saxofoon, trompet, hoorn, trombone, slagwerk etc. Kinderen maar ook volwassenen zijn van harte welkom om op een instrument te leren spelen. Lijkt het je ook leuk om een instrument te bespelen, neem dan contact op met Marieke Beers, tel. 0224-541979. Zij kan je er alles over vertellen. Of kijk even op onze website www.winkelsharmonie.nl op de pagina ”muzieklessen”.

Mocht u het financieel niet zo breed hebben en u wilt toch graag dat uw zoon of dochter op muziekles kan, kijk dan eens op de website www.meedoennoordkop.nl Meedoen Noordkop is een initiatief van de gemeente Hollands Kroon en de gemeente Schagen bedoeld voor gezinnen met een inkomen dat lager is dan 110% van het bijstandsniveau. Via de website kunt u een aanvraag bijzondere bijstand indienen. Voor elk kind is er € 350,= beschikbaar, exact genoeg voor een jaar muziekles.