10629278 753968448011830 6208693188235596575 o Custom

Bigband ‘MissJones‘ & Zanggroep ‘Challenge’ in concert! Zaterdag 25 april 2015 om 20.00 uur in Het Vikingschip te Den Oever.

Na hun eerdere succesvolle samenwerking in 2006 hebben Bigband MissJones uit de Wieringermeer en Zanggroep Challenge uit Hoogwoud een tweetal theater-concerten gepland. Onder de titel “Let’s play the Jukebox” kan het publiek genieten, en zelfs invloed uitoefenen op de muzikale inhoud van de avond.

Zanggroep Challenge bestaat uit een vaste bezetting van 4 bassen, 4 tenoren, 4 alten en 4 sopranen. Al sinds 1992 verzorgen zij optredens met pop- en jazznummers. Vaak a capella en close harmony, nu begeleid door MissJones. Challenge laat zich zien op kerstoptredens in Dickens style, festivals en bij lokale festiviteiten, deze muzikale en extraverte enthousiaste groep vocalisten is overal voor in!

Bigband MissJones brengt standaard een heel divers repertoire (van Jazzy easy listening tot orkestrale swing en pop) en heeft hierdoor steeds grotere optredens binnen en buiten de provincie. Luxe bedrijfsfeesten, dansfeesten, festivals, theater- en openlucht-optredens behoorden het afgelopen seizoen tot de optredens. Ook zij hebben in het verleden de samenwerking met andere muziekgezelschappen en professionele muzikanten veelvuldig gezocht. Meerdere succesvolle optredens met Jeroen Zijlstra zijn hier een voorbeeld van. MissJones treedt niet alleen instrumentaal op; met zangeres Isabelle Braaf en zanger Ruud van Etten is de band vocaal uitstekend vertegenwoordigd.

Op 18 april a.s. zullen MissJones en Challenge een gezamenlijk avondvullend theaterconcert verzorgen in Hoogwoud en een week later op 25 april a.s. in het Vikingschip in Den Oever. Wat u te wachten staat is een muzikaal avondje lekker genieten en swingen. Een ouderwets gezellige kroegsetting, jukebox tegen de wand, met het inwerpen van een munt wordt de muziek bepaald, van intiem tot groots. Neemt u het heft in handen of laat u zich lekker verrassen?

Zaterdag 18 april 2015 om 20.00 uur in Op Stap te Hoogwoud

Zaterdag 25 april 2015 om 20.00 uur in Het Vikingschip te Den Oever

Kaarten aan de kassa of in de voorverkoop:

ShoePlaza, Wieringerwerf

Tuincentrum De Boet, Hoogwoud

-De Slijterij, Opmeer

www.missjones.nl

www.zanggroepchallenge.nl