openpod 640x480

Op zondag 18 januari is er weer OPEN PODIUM in het Raedthuysje van Barsingerhorn.

Er is weer een gevarieerd programma samengesteld met o.a. Joop van Essen, hij zingt gezellige nummers, Mark Kirkenier met new-age muziek, Lia van der Aart en Dirkjan Zuurbier met popmuziek, Con Cantino brengt salon-muziek, schrijver Jos van Venrooij leest voor uit eigen werk en tenslotte het duo Erik Fortuin en Heidi Pronk.

Sinds 2011 zijn Heidi Pronk en Erik Fortuin niet alleen een muzikaal duo maar ook levenspartners. Erik komt uit Rotterdam en Heidi is een Helderse.Zowel Erik als Heidi maken van jongs af aan al muziek.Erik is niet alleen actief als sing a song writer maar ook als beeldend kunstenaar. Heidi schrijft sinds 2011 ook haar eigen werk waarbij ze zichzelf begeleidt op de piano.

Het Open Podium wordt gekenmerkt door de ongedwongen sfeer. De muzikanten die optreden doen dat vol enthousiasme en het publiek luistert aandachtig. Zo ontstaan bijzondere middagen.

Het OPEN PODIUM begint om 14 uur en duurt tot 17 uur.. Wij raden U aan om op tijd te komen want er is maar plaats voor 50 mensen. De entree is gratis, maar na afloop gaan we met de pet rond ten behoeve van het Raedthuysje.

Voor het volgende OPEN PODIUM op zondag 29 maart kunnen zich nog artiesten opgeven bij Greetje van Roon of Herman Koopman 0224-531411

Foto: Ingezonden