1232123

Dat de mannen van Frommermann, straks in Valkkoog van dichtbij te bewonderen zijn, mag wel een wondertje heten.

Ze zijn beroemd. Van het Prinsengrachtconcert en hun optredens in Kunststof TV en voor de koningin. Dat ze optreden in Valkkoog, zo dichtbij, zo betaalbaar, is een buitenkansje. Je hoeft er niet voor naar het Amsterdamse Concertgebouw of ander duur theater. Op het intieme podium van het kerkje in Valkkoog spelen ze een try-out van hun nieuwste theaterprogramma FrommerKerst.

Voor wie nog niet weet waar Frommermann voor staat: zeven mannen met prachtige stemmen zingen veelal in close-harmony, soms solo, soms met begeleiding liederen en sketches van allerlei slag, van ingetogen klassiek tot pure kolder. Hun muziek is onweerstaanbaar, hun optreden zit vol humor, melancholie en verrassingen. Het plezier dat de mannen zelf beleven aan hun muziek en acts is van de eerste tot de laatste minuut voelbaar. Hun kerstprogramma dat ze op de avond van 6 december brengen in Valkkoog is een perfect aanloopje naar de Kerst. Reserveren is geen overbodige maatregel.

Want wie wil Frommermann nou niet beleven.

Kerkje Valkkoog, zaterdag 6 december. Aanvang 20.15 uur. Toegang € 13,=. Donateurs of CJP € 11,=. Kinderen tot 14 jaar gratis. Kaartverkoop bij boekhandel Plukker, Gedempte Gracht 73, Schagen. Reserveren tel. 0224-215661 of via www.kerkjevalkkoog.nl (gebruik de reserveerknop bij het concert.)

Foto: Julia de Boer