toek01 640x480

In zeer enthousiaste bewoordingen laat voorzitter W. Messchaert van Dorpshuis De Nieuwe Horn uit Kolhorn weten, heel blij te zijn met het dubbelconcert van a.s. zaterdag. Een avond, die je zeker niet mag missen!

Op zaterdagavond 18 oktober a.s. organiseert Harmonie de Eendracht een fantastisch najaarsconcert in de Laurenskerk te Kolhorn.

Ditmaal een dubbelconcert met de gerenommeerde Tata Steel Big Band 'The Swingmasters'. Naar verwachting zal de belangstelling voor dit optreden groot zijn. De hoeveelheid bezoekers die we kunnen bergen is beperkt, daarom: reserveer nu via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je zeker van een plaats wilt zijn. Kaartjes kosten € 7,50 - inclusief drankje. Vol = Vol!

De enthousiaste (semi)professionele muzikanten spelen op vele gelegenheden waar men graag de voetjes van de vloer laat komen. Veelzijdig dirigent André Elders leidt beide orkesten. De Eendracht prijst zich gelukkig met het feit dat The Swingmasters, na een tournee in Singapore, en nog net een week voordat zij met Karin Bloemen het theater in gaan, zich voor dit concert vrij konden maken! De eerder genoemde voetjes van de vloer houden overigens ook in dat de inrichting van de kerk tijdens dit optreden daarop zal worden aangepast.

En noteer dus alvast: 18 oktober, 20.00 uur, Laurenskerk Kolhorn, feest!

toek02

Foto's: Ingezonden