IMG 3660 640x480-BorderMaker

Geniet met familie, vrienden en collega's van een intiem optreden bij u thuis met Bunch Of Barrels.

Op een heerlijke ontspannen manier geniet u van de meerstemmige vocalen, ondersteund door akoestische instrumenten. U droomt weg naar de jaren 60 waarin u, misschien als jeugdige rebel, toevlucht zocht in de muziek waarin u zich toen al verloor.

Bijna alle bandleden zijn opgegroeid met de muziek van o.a. Crosby, Stills & Nash, Steelers Wheel, The Byrds, The Eagles, Neil Young, The Flying Burrito Brothers, The Beatles, maar ook bijv. The Country Gazette, The Band, McGuinness Flint, Marvin, Welch & Farrar, Creedence Clearwater Revival.

U maakt samen met de bandleden een reis van en naar Amerika tot Engeland waarbij ook Nederland even wordt aangedaan met niet de minste Nederpop nummers.

De concerten zijn onversterkt en om optimaal te kunnen genieten van de muziek, adviseren we een maximum aantal van 40 personen. Mocht u toch graag meer mensen uitnodigen, dan kan altijd vooraf besproken worden of het nodig is het concert versterkt te laten plaats vinden. Kosten zijn uiteraard voor de host. Een huiskamerconcert duurt ca. twee keer vijftig minuten, exclusief een korte pauze

Eugène Hendriks -vocals, percussion

Johan Eelsing -vocals, acoustic guitars, bluesharp

Johan Greeuw -vocals, acoustic guitars

Cor de Boo -vocals, acoustic guitars, mandoline

Jan Jaap Willemsen -vocals, drums, percussion

Prijs? …..Voor meer informatie en brainstorming: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.