Noordkop-TV-wit 2 640x480

De Cultuurschuur in Wieringerwerf krijgt de primeur van het nieuwe live opgenomen programma van Noordkop Televisie dat luistert naar de naam “Op visite bij… De Cultuurschuur”.

Dit programma zal maandelijks ergens worden opgenomen op locatie in de gemeente Hollands Kroon, dit kan bij een sportvereniging zijn, maar ook een dorpshuis of een museum.

RTV Noordkop wil graag een onderdeel zijn van de gemeenschap van Hollands Kroon en hoe kan dit beter dan door ergens op visite te gaan. Organisaties die hieraan willen meewerken kunnen zich aanmelden als gastheer.

Aan de gesprekstafel schuiven de drie gasten aan die over hun organisatie praten, maar ook meepraten met de andere gasten. Ook zullen er tussen de gespreksonderwerpen door filmpjes worden vertoond die eerder van gebeurtenissen of evenementen zijn gemaakt. Kortom het beloofd een gevarieerd programma te worden.

In deze uitzending zijn de tafelgasten het bestuur van de Cultuurschuur die komt vertellen over de realisatie van hun project, Dhr. R.Kielstra van de Energie Combinatie Wieringermeer die komt vertellen over hun aardwarmteproject op Agriport A7 en naar verwachting zal ook de musical vereniging Ap-Art komen vertellen over hun musicalvoorstelling Beauty and the Beast die binnenkort in Anna Paulowna op de planken wordt gezet.

De opnamen zijn vrijdag 3 oktober vanaf 20.00 uur vanuit het oude gemeentehuis aan het Loggersplein 1 in Wieringerwerf. Publiek is vanaf 19.40 uur van harte welkom om de opnamen bij te wonen, men heeft vrij toegang en reserveren is niet nodig. Het is wellicht interessant voor publiek om te zien hoe een uitzending wordt gemaakt.

De uitzending is te zien op internet op het youtube kanaal van RTV Noordkop en uiteraard op digitale TV kanaal 43 bij Ziggo en ook bij Ziggo nog analoog in heel Hollands Kroon. Onze uitzendingen zijn via het digitale kanaal 43 van Ziggo overigens ook te zien in alle omliggende gemeenten. Dus in Den Helder, Schagen, Heerhugowaard, maar ook in Hoorn en Castricum.