IMG 7876aa BorderMaker

Duo C Kwadraat

Met Coos Lettink op accordeon & Caspar Terra op klarinet

Deze rasmusici op klarinet en accordeon spelen klezmer in de puurste zin des woords: joodse feestmuziek! Maar ook in breedste zin des woords: een stijl die voortdurend in ontwikkeling is én veel ruimte biedt voor muzikale uitstapjes naar aangrenzende genres. Hun streven daarbij: geen imitatie, maar integratie van alle muzikale invloeden die op hun pad komen, zoals balkan- en zigeunermuziek. Dit resulteert in een stijl die uitdrukking geeft aan zowel euforische vrolijkheid als intens verdriet, en zich zodoende leent voor dansen, maar ook voor dromen…

Nu te zien en te horen op zondagmiddag 15 oktober in de Lucaskerk te Winkel. Het concert begint om 15.00 uur. De kerk is om 14.15 uur open.

Kaarten zijn te bestellen via onze website www.culturelestichtingniedorp.nl of bel met Liesbeth 0224-542119. Voorafgaand aan het concert zijn in de kerk ook nog kaarten verkrijgbaar. De toegangsprijs bedraagt € 17,50. Pinbetaling is mogelijk. De consumpties die u in de pauze kunt verkrijgen dienen echter contant afgerekend te worden.

Wij hopen u bij dit bijzondere concert te mogen begroeten, want …. Bij CSN belééf je het!

Volg ons ook op www.facebook.com/culturelestichtingniedorp