IMG 7876aa BorderMaker

“ROSA”

Geert Hoes op gitaar, panfluit en viool begeleidt het koor Vigorosa, een groep talentvolle zangeressen o.l.v. Saskia Diel uit Alkmaar.

Haar specialisme is ‘wereldmuziek’ maar ook oude- en lichte muziek wordt uitgevoerd. Ieder seizoen stelt Saskia Diel een nieuw programma samen voor Vigorosa, m.m.v. musici, waaronder de vaste musicus: Geert Hoes.

Het programma voor dit seizoen is getiteld : ROSA

Geïnspireerd door de roos, symbool van liefde, kracht en schoonheid maar ook van pijn en smart heeft dirigente Saskia Diel het nieuwe programma samengesteld. Jiddische, Roma-en Oost Slavische liederen over moeilijke tijden worden afgewisseld met luchtige Spaanse liederen en flamenco muziek met pit en passie.

Multi musicus Geert Hoes verzorgt de instrumentale begeleiding en intermezzi met gitaar, viool en panfluit.

Vigorosa is zien en te horen in de Lucaskerk te Winkel op zondag 16 april 2023. Aanvang 15.00 uur. De kerk is open om 14.15 uur. De zaal om 14.30 uur.

Kaarten zijn voor € 17,50 uur verkrijgbaar via de website www.culturelestichtingniedorp.nl of bel met Liesbeth 0224-542119. Ook zijn er voorafgaand aan het concert in de kerk nog kaarten verkrijgbaar.