220711 Zomerconcertaa 2ccc

Buitenconcert Samen Voorwaarts

Op 11 juli 2022 bent u van harte welkom bij ons buitenconcert bij Dorpshuis Harmonie, Zwarteweg 13A, ‘t Veld. In de afgelopen maanden heeft onze dirigente Lindy Karreman de muzikaliteit van de leerlingen van de groepen 5 t/m 7 van basisschool De Marinx aangewakkerd en dat gaan ze laten horen. De groepen zijn dan ook van harte uitgenodigd om met ons mee te spelen en dat aan hun familie te laten horen.

Daarna is het de beurt aan Junior Stars, ons jeugdorkest. De fanfare sluit het programma af en speelt onder andere Eloïse, Eye of the tiger en een Doe Maar medley. Graag tot 11 juli 2022, aanvang 19.30 uur, bij het Dorpshuis aan de Zwarteweg aan de kant van de Jeu de Boules Baan.

Diploma’s bij Samen Voorwaarts

Zo vlak voor de vakantie zijn er bij Samen Voorwaarts ook weer diverse bondsexamens gehouden. Janna van der Eng (Alt Sax), Anouk van der Geest (Bugel) en Emma de Visser (Bugel) zijn op 18 juni in Ursem allemaal geslaagd voor hun theorie examen A van de KNMO. De praktijkexamens volgen na de vakantie. Riemer Hoekenga (slagwerk) is op 25 juni 2022 geslaagd voor zijn B-diploma met de verplichte module Kleine Trom en de keuzemodules Drums en Xylofoon/Marimba. Allemaal van harte gefeliciteerd!

220711 Zomerconcert