bbbvoorw

Eindelijk het mag weer. We kunnen weer volop met elkaar repeteren en het is ook toegestaan om weer een concert te houden met publiek. Dat komt goed uit want op 2 april 2022 staat het voorjaarsconcert van Fanfare Samen Voorwaarts gepland. Behalve Samen Voorwaarts zal ook ons jeugdorkest “Junior Stars” voor u optreden. En dit is het concert waarbij we onze nieuwe dirigent Lindy Karreman ook voor het eerst aan het publiek kunnen tonen. De première van het eerste concert met haar hebben we al gehad dat was een Duo-concert met haar andere vereniging De Spaarnebazuin uit Haarlem. Maar daar mocht helaas geen publiek bij zijn.

Er is gekozen voor een mooi thema: “Muziek verbindt”. Het programma is daar dan ook mooi op afgesteld. We starten met een echte heroïsche fanfare maar er staan ook bekende nummers op het programma zoals het bekende Despacito van Lui Fonsi of Eloise van Barry Ryan. Het gedragen Baba Yetu de orkestrale gospelcompositie van Christopher Tin dat werd geschreven als titelnummer van het computerspel Civilization IV. Maar ook The Dance of the Whale met een prachtige Euphonium solo waarin je de walvissen echt hoort dansen. Hou de datum 2 april 2022 vrij om heel dichtbij naar een prachtig concert te luistern. De locatie is Dorpshuis “Harmonie” in ’t Veld, Zwarteweg 13 A en de aanvang is 20.00 uur.

Donateursactie Samen Voorwaarts

Eén dezer dagen valt onze overbekende envelop weer in de brievenbus. Wij hopen dat u ons weer een aan ons zult denken.

Serenades

Bij Samen Voorwaarts is het gebruikelijk dat wij een serenade geven aan 40- en 50-jarige bruidsparen. Helaas is het niet meer altijd heel makkelijk om te achterhalen waar en wanneer deze heugelijke gebeurtenissen plaats vinden. Kent u een bruidspaar en denkt u dat zij het op prijs zouden stellen als wij langskomen? Laat het ons even weten. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar één van de contactpersonen op de website.