dotevent 2bbb

Dot event

De voorbereidingen voor het Dot event zijn gestart. De datum is vorige keer verkeerd gemeld….het moet zijn: 19 november!! Dus deze datum kan in de agenda, al weten we natuurlijk in deze tijd niets meer zeker……

De artiest die met ons mee zal doen is….Jennie Lena!!!

Jennie is een eersteklas vocalist en live performer en beheerst een groot aantal muziekstijlen: soul, rythm & blues, gospel en funk. Ze heeft jarenlang in het achtergrondkoor van Anouk gezongen. De definitieve doorbraak was in 2015 in “the Voice of Holand”.

Afgelopen woensdag trad ze op in de Park-schouwburg en zijn we daar met een delegatie van Niedorps Fanfare geweest. Een super goed optreden, zeer enthousiast en na afloop hebben we nog een leuk gesprek met haar gehad. Ze heeft zelf ook veel zin in een optreden met ons, dat belooft veel goeds!

Corona

Na de persco zijn we weer even gestopt met de repetities. Ook het kerstoptreden gaat niet door. Heel jammer allemaal maar we zitten met zn allen in hetzelfde schuitje. We blijven thuis goed oefenen, zodat we direct de draad weer oppakken als het allemaal weer verantwoord is.