IMG 7876aa BorderMaker

Rabobank Kop van Noord-Holland sponsort via de ‘Rabo ClubSupport’ lokale stichtingen en verenigingen, door een aanzienlijk bedrag beschikbaar te stellen. Dit bedrag mogen de leden van de bank verdelen over de verenigingen en stichtingen die meedoen. De Culturele Stichting Niedorp (CSN) heeft zich hiervoor ingeschreven.

Tijdens de stemperiode - van 4 tot 25 oktober 2021 - kunnen leden van de bank hun stem uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. U kunt 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende deelnemende stichtingen en verenigingen. Het bedrag wordt verdeeld naar het aantal verkregen stemmen.

Hoe kunt u stemmen?

Vanaf 4 oktober kunt u stemmen door in te loggen via de Rabo App. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, en selecteer CSN!

Bent u nog geen lid van de Rabobank, dan kunt u dat eenvoudig nog worden via dezelfde kanalen. Wij hopen te mogen rekenen op uw stem, waarvoor onze hartelijk dank. Met uw bijdrage kunnen we ook in de toekomst weer een gevarieerd concertprogramma van goede kwaliteit in de Lucaskerk in Winkel samenstellen.