IMG 7876aa BorderMaker

Culturele Stichting Niedorp

Helaas hebben wij in het concertseizoen 2020-2021 de meeste concerten moeten afgelasten. Ook het optreden van Unicorn op 18 april hebben we moeten annuleren. Het is echter gelukt het optreden van deze folkband, met hun opzwepende Keltische muziek, te verplaatsen naar het volgend concertseizoen. Ook Dividivi3, het Chimaera Trio, Micheline Van Hautem, Blue Grass Boogiemen en Quatro Ventos hebben toegezegd het komend seizoen te willen optreden.

Het programma ziet er als volgt uit:

Zondag 17 oktober 2021 Dividivi3 – hobo, fluit, basklarinet

Dividivi3 is een eigenwijs blazerstrio dat graag van de gebaande paden afwijkt. Het thema van het programma is ‘Muzikale genieën’, waarbij ze tijdens hun optreden mondeling toelichting geven.

Zondag 21 november 2021 Chimaera Trio – klarinet, cello, piano

Het Chimaera Trio brengt de mooiste Duitse Romantiek in klein formaat! Het trio profileert zich als ambassadeur van de ongebruikelijke combinatie van een blazer, strijker en een toetseninstrument.

Zondag 19 december 2021 Het Nederlands Saxofoon Octet – Sopraan-, alt-, tenor- en bariton saxofoon

Zij spelen hun nieuwste programma 'Een Nieuwe Wereld' waarin ze Dvoraks 9e symfonie spelen samen met twee nieuwe werken van Orkun Agir en Sarah Neutkens.

Zondag 16 januari 2022 Blue Grass Boogiemen – zang, gitaar, mandoline, viool, contrabas, banjo, mondharmonica

De Blue Grass Boogiemen hebben wat te vieren. Al 25 jaar brengen ze 'High-Energy Bluegrass at its Finest' en toeren ze door heel Europa en Amerika. Nu in Winkel te zien en te horen.

Zondag 20 februari 2022 Quatro Ventos – fado muziek – gitaar, zang, piano, contrabas

Dit ijzersterke fadokwartet brengt in ‘Fado Mundo’ een verrassende selectie Portugese versies van liedjes uit alle windstreken, eh... uit quatro ventos dus.

Zondag 20 maart 2022 Micheline Van Hautem en Erwin van Ligten – zang en gitaar

In ‘Zing, vecht, huil, bid...’ wordt het repertoire van Ramses Shaffy in een vrouwelijk jasje gestoken. Alle bekende chansons komen voorbij, afgewisseld met verhalen over Ramses’ roemruchte leven.

Zondag 17 april 2022 Unicorn – Ierse muziek, viool, zang, accordeon

Keltische folk en swing, met Klezmer en Bluegrass uitstapjes. Licht in het hoofd, voeten van de vloer, dorstige keel; een optreden van Unicorn laat de toehoorders nooit onberoerd.

Met u hopen we weer te kunnen genieten van bovenstaande mooie concerten. Want ook wij kijken uit naar het moment dat "gewone concerten" in het mooie kerkje van Winkel weer mogelijk zullen zijn.

Zie voor meer informatie en het bestellen van kaarten: www.culturelestichtingniedorp.nl