IMG 8022 BorderMaker

Winkel’s Harmonie is enthousiast aan het repeteren voor het voorjaarsconcert, dat wordt gehouden op zaterdag 4 april in de zaal van café Beentjes, aanvang 20:00 uur.

We hebben een actueel en mooi programma samengesteld, dat inspeelt op belangrijke gebeurtenissen die plaatsvinden in 2020: Het Songfestival, De eerste F1 race in Zandvoort en 75 jaar Nederland bevrijd. Met foto’s en bewegende beelden spreekt de muziek nog meer tot de verbeelding.

Op zondag 5 april organiseren we de jaarlijkse Open Dag. Dan mogen alle muziekliefhebbers jong en oud even ervaren hoe het is om een blaas- of slaginstrument te kunnen bespelen. Tussen 11:00 en 14:00 uur staat de koffie, thee of limonade met wat lekkers erbij klaar in de zaal van café Beentjes. Samen met de vrijwilligers kan je al heel snel een paar noten spelen waarmee je kunt meedoen met het mini-concertje, samen met opleidingsorkest Toetti, onder leiding van Wilma Beers.

Op maandag 4 mei verzorgt Winkel’s Harmonie de muzikale omlijsting tijdens de Dodenherdenking bij het monument bij de Brede School.

Op vrijdag 8 mei houden wij onze jaarlijkse geraniumactie. Vanaf 18:00 uur komen wij bij u langs met de prachtigste geraniums (leuk cadeau voor moederdag op 10 mei as). Vooraf reserveren kan ook via het bestelformulier dat u kunt downloaden van onze Website en Facebook.

Wilma Beers is gestart met het project Muziek voor Kleuters met een fijn groepje enthousiaste kinderen. Wat ze geleerd hebben in de vier bijeenkomsten kunt u komen beluisteren tijdens de open dag op 5 april.

Zet deze datums alvast in uw agenda.

Voor meer informatie over ons reilen en zeilen kunt u natuurlijk ook onze website: www.winkelsharmonie.nl of onze facebookpagina bezoeken.