D ioLtVUYAEfgNS

In het programma 'Met de deur Open' op radio Noordkop Centraal zijn zondag 8 maart Marieke Bink en Marieke Heilig te gast. De beide Marieke's kennen elkaar 7 jaar en 1,5 geleden ontstond het plan om mee te doen aan de Noordkaap Challenge. Vorig jaar 6 december startte het grote avontuur dat zij hebben gedaan om geld op te halen voor Pink Ribbon.

Maanden zijn zij bezig geweest met de voorbereidingen en het werven van sponsoren voor de rit. Zij waren dan ook de deelnemers die het meeste geld hadden opgehaald, maar iefst € 18.447,- .Zij hebben 7.600 km gereden waarvan 4 dagen in volledige duisternis.

Presentator Kitty Mertz praat met de beide Marieke's over hun leven werk en uiteraard over de Noordkaap Challenge. De muziek die tijdens het programma is te horen is de keuze van Marieke Bink en Marike Heilig en de techniek is in handen van Marcel Kouw.

'Met de deur Open' is te beluisteren op de kabel via 96.5, in de ether via 107.7, achter de beeldkrant via kanaal S12+, digitaal via kanaal 40 en via de website www.noordkopcentraal.nl onder het knopje 'luister live'.