IMG 3660 640x480-BorderMaker

Zaterdagavond 12 april a.s. is er een optreden van de band "Bunch Of Barrels"in het Brakenkerkje van Obdam.

Op de kleine podia in intieme sfeer nemen de mannen van Bunch Of Barrels je mee naar de heerlijke muziek uit de jaren ‘60 en ’70, puur akoestisch en met prachtige sfeerbeelden brengen ze de herinneringen van toen weer terug en gaat u terug in de tijd.

Een luisterconcert waarbij je niet kunt en hoeft stil te zitten. Bunch Of Barrels onderscheidt zich door meerstemmige harmonieën, die subtiel zijn verweven in bekende, goed in het gehoor liggende songs. Meesterwerkjes uit de beste jaren van de popmuziek worden als verrassende, muzikale cadeautjes uitgepakt.

Bijna alle bandleden zijn opgegroeid met de muziek van o.a. Crosby,Stills & Nash, Steelers Wheel, The Byrds, The Eagles, Neil Young, The Flying BurritoBrothers, The Beatles, maar ook bijv. The Country Gazette, The Band, Marvin, Welch & Farrar, Creedence enz. Johan, Eugène, Johan, Cor en Jan Jaap hopen je graag te zien tijdens hun muzikale uitspattingen en wensen je alvast veel luisterplezier! Aanvang stipt om 20.30 uur. Kaarten € 7,00 te bestellen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 06-18027367