Spelen met muziek start 31 oktober 002aa

Winkel’s Harmonie: Spelen met muziek!

Een van de leerlingen van OBS de Mient wist het haarfijn uit te leggen: “Juf, van muziek maken wordt je gelukkig!” De mooie samenvatting van wat ze de kinderen kwam vertellen ontroerde Wilma. Ze bezocht groep 3 en 4 om onze nieuwe cursus ‘Spelen met muziek’ te promoten. De makkelijkste taak ooit. Het mandje blokfluiten werd zelfs met gejuich ontvangen. De kinderen snapten precies waar het bij muziek maken om gaat. Nu zijn de vaders en moeders aan zet om de kinderen op te geven…

In de cursus Spelen met muziek, wordt er gespeeld op blokfluit en slagwerkinstrumenten. De kinderen gaan ook zingen, dansen en genieten van muziek: leuker kan toch niet? Oja, je leert ook nog super veel! Expressie, samenwerken, ontspannen, jezelf presenteren, en niet te vergeten… je wordt er gelukkig van!

Spelen met muziek is voor kinderen in groep 3 en 4. Iedere donderdag 16.30 uur in OBS de Mient. Start 31 oktober, 20 lessen voor 125 euro.

Meer info/opgave: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-52881445

In de loop van het jaar gaan we ook iets leuks voor kleuters doen, kinderen in die leeftijd kunt u alvast op de mailinglijst laten zetten zodat we contact met u kunnen opnemen als het zover is.

Spelen met muziek start 31 oktober