IMG 1131 640x480tekra278-BorderMaker

Dit jaar valt de tweede zaterdag van maart op de 14e.

Dus zaterdag 14 maart 2015 aanvang 20.00 uur. In Dorpshuis Harmonie in ’t Veld houdt Fanfare Samen Voorwaarts haar voorjaarsconcert. Een heel bijzonder voorjaarsconcert in een voor Nederland bijzonder jaar. Aan het begin van het concert wordt er allemaal muziek gespeeld rondom het thema 70 jaar bevrijding. Zo komen Soldaat van Oranje voorbij van Rogier van Otterloo. Maar ook het thema uit Schindlers List waarbij er een prachtige solo van Selma Bakker op een Altviool wordt begeleid. En Hymn to the fallen van John Williams. Een ode aan alle gevallen soldaten. Maar ook de stevige Mars Arnhem en natuurlijk een Vera Lynn Medley zullen niet ontbreken. Bij deze Vera Lynn Medley zult u een aantal fanfareleden als zangers en zangeressen aantreffen maar zij kunnen uw steun als publiek heel goed gebruiken.

Na de pauze zal allereerst het feestorkest “De Vrolijke Noot” van fanfare Samen Voorwaarts worden gepresenteerd. Dit orkest is ontstaan om de teruggang in subsidies op te vangen. Voor de fanfare betekent het extra inkomsten generen met dat waar ze goed in zijn, muziek maken. En daarna weer verder met het wat lichtere en populairdere werk. Enkele voorbeelden zijn Braveheart uit de gelijknamige film met Mel Gibson in de hoofdrol. De film gaat over de schotse held William Wallace. Maar ook een hele mooie versie van de inmiddels klassieker “The Bohemian Rhapsody van Queen. Verder het prachtige Springtime met een solo van onze Roosmarijn van Braak op Trombone in de hoofdrol. En ook laten de fanfare het afgelopen songfestival herleven met Calm after the Storm van the Common Linnets. Een heel bijzonder programma dat zeker de moeite waard is om te komen luisteren en zien. Voor deze gelegenheid wordt de gymzaal van het dorpshuis getransformeerd tot concertzaal. Dus houdt u zaterdag 14 maart 2015 vrij. Een bijzonder concert in Dorpshuis Harmonie in ’t Veld van uw eigen fanfare “Samen Voorwaarts”. En in principe aanvang om 20.00 uur. Maar uiteraard wachten we tot ook de meeste kerkgangers gearriveerd zijn.

Tevens is het rond het voorjaarsconcert weer tijd voor de jaarlijkse donateursactie. Deze weken valt de envelop weer bij de inwoners van Waarland – ’t Veld en Zijdewind in de brievenbus. Wij als fanfare kunnen niet zonder uw steun. Wij hopen dan ook dat u ons weer een warm hart toe draagt.