IMG 5210aa BorderMaker

Dinsdagavond werd een "Inzeep" repetitie van Winkel's Harmonie gehouden in zaal Beentjes in Winkel. Omdat nog niet iedereen terug is van vakantie werd de repetitie gehouden met leden van de Harmonie en de jeugdleden van Toetti. In een half uur tijd werden de instrumenten weer even warm geblazen, om daarna de vakantiebelevenissen te delen met elkaar.

IMG 5198aa BorderMaker

Toch verliep de repetitie anders dan werd verwacht, want halverwege werd deze onderbroken door iemand, die het woord nam. Het was Ivo Kouwenhoven van Himalaya Music, een zeer bekende persoon in de muziekwereld.

IMG 5199aa BorderMaker

Hij kwam niet zomaar langs, maar had wat te vertellen aan de jeugdleden van Toetti. Enkele maanden geleden hebben ze tijdens een open dag ongemerkt meegedaan aan een project (het organiseren van een eigen concert). En omdat het heel veel indruk had gemaakt op de heer Kouwenhoven mocht hij een prijs uitreiken aan de verbaasde jeugdleden.

Als prijs ontvingen ze drie muziekstukken die van grote waarde zijn voor de muziekvereniging, want kopen van dit soort stukken kost heel veel geld.