IMG 1962 nieuws BorderMaker

Woensdag 24 juli trad het duo ‘SimonèZ’ op in de Ruïnekerk in Oude Niedorp

5 dagen daarvoor besloten ze dat het weer stabiel genoeg was voor een Zomeravondconcert. En dat was het zeker. Vrijdag voor het evenement maakten zij het openbaar en het was een verrassing wie en hoeveel mensen er op deze avond als publiek zouden komen. Heel verheugd waren zij met maar liefst 75 mensen in de kerk. Iedereen had op verzoek het eigen drankje en hapje meegenomen.

En wat werd het een bijzondere avond. Voornamelijk gevuld met levensliederen, maar dan wel in de breedste zin van het woord. Wat denkt u van een Franse versie van een lied van André Hazes, maar ook 2 mooie hertalingen van onder andere Gun’s and Roses en BonJovi. In het Nederlands, en alleen met gitaar / ukelele was het absoluut herkenbaar maar ook weer heel anders.

Er werden wat nieuwe nummers uitgeprobeerd, maar ook een deel van hun theaterconcert ‘Und Schmerz en Smart et Amour’ kwam aan bod.

IMG 1994 nieuws BorderMaker

Wilt u SimonéZ ook eens beluisteren? Zij spelen onder andere Zaterdag 9 november in het cultuurkerkje in Oudesluis. Het bijzondere van deze avond is dat zij er deze avond nog een toetsenist, en 2 zangeressen bij hebben voor een aantal nummers.

Neem eens een kijkje op hun website www.simonez.nl .

Maar eerst gaan zij 14 augustus naar de achterhoek om daar in een theater in Vorden hun theaterprogramma ten gehore te brengen. Ze zijn slechts met hun tweeën maar bruisen van energie.

Foto's: Hans van de Brug