IMG 3148 BorderMaker

Het wordt in juni alweer de 9e editie van de All Angels concerten op Hoeve Engelenburgh. Dit jaar genaamd Sunny Angels en ook deze editie belooft weer een bijzonder concert te worden. Vrijdagavond 21 juni vindt het concert plaats in het theater van Hoeve Engelenburgh. Ook deze keer hebben we weer het genoegen dat er gastmuzikanten mee doen. Koos Slippens op gitaar, Frank Stuurman op drums, Esther Kaper op piano. Allemaal oudgedienden!

Instuderen is ook dit jaar weer gedaan door Jonne van der Hoek, Marjan Wit en Ralph Burgemeestre. Marjan is ook nu weer verantwoordelijk voor de styling en de aankleding.

Sunny Angels is de nieuwste muzikale voorstelling waarbij liedjes gezongen worden door de zangers en zangeressen van Hoeve Engelenburgh. Op de Engelenburgh is het maken van muziek een belangrijk deel van de dagbesteding en de manier waarop dat gebeurt is uniek.

Met de individuele begeleiding werken we dan aan persoonlijke ontwikkelingsdoelen. Dat kan een muzikaal doel zijn of algemene competenties zoals: samenwerken, iemand aankijken, concentratie enz. Competenties waarvan het mooi zou zijn, wanneer die zijn eigen gemaakt, meegenomen en toegepast kunnen worden in andere situaties.

Onze manier van begeleiden gaat uit van het individu. Het instrument waarmee we werken is de stem. De menselijke stem is het meest persoonlijke instrument dat er is.

Niet het uiteindelijke resultaat is het belangrijkst, maar het proces daarnaartoe. Doelen zoals vergroten van het zelfvertrouwen, leren samen werken en vergroten van de aandacht of concentratieboog, eigenwaarde ontwikkelen mee tijdens de activiteit. Het samen muziek maken bevordert bovendien de sociale interactie en het delen van gevoelens met elkaar.

De zangers en zangeressen zijn allemaal verbonden aan de zorgboerderij als begeleider, stagiair, vrijwilliger of werknemer (cliƫnt).

Opbrengst van de entree, consumpties en hapjes wordt gebruikt voor het aanschaffen van materiaal voor het theater van Hoeve Engelenburgh.

En ... was je tot op heden niet in staat het theater te bezoeken.... Er staat nu een LIFT.

Dus reserveer snel je kaarten, want anders mis je het!!

21 juni:

Inloop 19.00 uur

Start voorstelling 19:30 uur

Toegang 5 euro

Reserveer hier je tickets: https://www.engelenburgh.net/kaartverkoop/

Meer info: www.engelenburgh.net en www.facebook.com/engelenburgh

Foto: Ingezonden