IMG 3001 BorderMaker

Oud papier

Wat zouden we zijn zonder het oud papier? Een zeer belangrijk inkomstenbron, de levensader van onze club! Het is een op zich zelf staande organisatie waar we het altijd maar weer druk mee hebben……Piet Stammes houdt iedere dag de container op het parkeerterrein van de Prins Maurits bij. En dat is maar goed ook, anders zou het een puinhoop worden. Er wordt zo wie zo veel andere zaken dan papier in gelegd, maar Piet vist alles er netjes uit.

Elke laatste zaterdag van de maand halen we zelf het papier op. Een pittige route door het hele dorp. Een ochtend ploeg en een middag ploeg. Henk is de “old paper recruiter manager”, een klus waar hij zijn handen vol aan heeft!

Niet altijd hebben we genoeg leden om dit uit te voeren. Gelukkig hebben we vrijwilligers die ons een warm hart toedragen en de handen uit de mouwen steken. Dit keer pakten Nienke en Fieke de klus op, en ’s middags heeft ons lid Annemarie plotseling een lege plek ingevuld. Bedankt powergirls!

High tea concert

Het eerstvolgende concert zal op 7 april uitgevoerd worden. Het wordt een “high tea” concert op 7 april. Plaats wordt nog bekend gemaakt. Naast onze leuke muziek zal er dus heerlijk gegeten en gedronken kunnen worden. De recepten voor allerlei exotische baksels vliegen over en weer.

Limonade concert

De jeugd zal een optreden verzorgen op 14 april in de brede school. Dit zal een dynamisch gebeuren worden met verschillende podia. Helemaal van deze tijd!

Agenda:

8 maart: Jaarvergadering

7 april: high tea concert

14 april: :limonade concert brede school

Oud papier:

30 maart