IMG 9118 004 BorderMaker

 

Een S(w)inging Christmas met Winkels Harmonie op zaterdag 22 december

Winkels Harmonie is druk aan het repeteren voor de kerstoptredens op zaterdag 22 december in de Huyskamer in Lutjewinkel. ’s Middags vanaf 16.00 uur bijt opleidingsorkest Toetti, onder leiding van Wilma Beers, het spits af met Toetti’s Foute Kerstfeest speciaal voor kinderen. Het wordt één groot feest waarbij alle kinderen kunnen zingen, dansen, knutselen, etc. Lianne Kenter van De Zangfabriek heeft speciaal voor dit kerstfeest een kinderkoor samengesteld die leuke bekende kerstliedjes gaan zingen. Je hoeft dus absoluut niet stil te zitten, maar mag lekker meedoen en meezingen. Zelfs de kerstman is aanwezig in hoogsteigen persoon. De entree is gratis, dus kom allemaal gezellig meedoen!

Zaterdagavond vanaf 20.00 uur is het de beurt aan het grote orkest van Winkels Harmonie onder leiding van Astrid Gorter. Zij verzorgen een S(w)inging Christmas met swingende kerstmuziek maar ook met muziek waarbij iedereen van harte mag meezingen. Kom gezellig in kerstsfeer met Jingle Bells in Rio of droom weg bij I’m dreaming of a white Christmas. Glühwein en warme chocolademelk mogen natuurlijk niet ontbreken! De entreeprijs voor dit avondconcert is € 5,= inclusief één consumptie.

Beide concerten worden gehouden in de, in kerstsferen omgetoverde en verwarmde, overdekte tuin van de Huyskamer aan de Weereweg te Lutjewinkel. Kleed je warm aan, want op 22 december kon het wel eens wat frisjes zijn.

Saskia en Jeroen van de Huyskamer hebben speciaal voor deze dag een bijzonder 3-gangen menu samengesteld. Voor € 15,- kunt u na afloop van Toetti’s Foute kerstfeest of voorafgaand aan het S(w)inging Christmas heerlijk eten in de gezellige Huyskamer. Reserveren tel. 0224 228 293

Kortom: dit mag u niet missen! Zet de datum in uw agenda en kom gezellig in kerstsferen tijdens (één van) de concerten van Winkels Harmonie!

Foto: Ingezonden