Pagina 14 15 dotevent 004 BorderMaker

De eerste plannen werden gemaakt vlak na het Dot-Event van 2015. Toen werd al duidelijk dat er een nieuwe editie van dit succesvolle muziekevenement zou komen.

Een zeer lange tijd van voorbereiding ging er aan vooraf en zaterdag a.s. is het dan zover. Dan is de Niedorphal omgetoverd tot een prachtige concertzaal.

Mensen die bij eerdere edities zijn geweest, kunnen vertellen dat je helemaal wordt meegezogen door de muziek en de zang die in de zaal prachtig klinkt.

Voordat deze zaal is ingericht hebben tientallen onzichtbare vrijwillig(st)ers bergen werk verzet. Daarnaast is er ook door de leden zelf van Niedorps Fanfare heel veel gedaan, naast het muziek maken, denk daarbij eens aan de grote reclame-campagne, die dit jaar nog grootser was opgezet dan eerdere edities.

Om al die toppers te eren, zou het prachtig zijn om een geheel uitverkocht huis te hebben a.s. zaterdag, dus heb je nog geen kaarten, bestel ze dan snel nog even of ga langs bij één van de verkooppunten.

De kaarten voor het Dotevent zijn online te bestellen. Op www.dotevent.nl kunt u zien wie de artiesten zijn en is een link naar de kaartverkoop!

Ook zijn kaarten te krijgen bij:

Dorpshuis de Prins Maurits

Otjes levensmiddelen Winkel

Café de Huyskamer in Lutjewinkel

Muziekhuis Jan Piet Beers Schagen

Agrarisch centrum vd Bel

Sportcafé Niedorphal Winkel