D ioLtVUYAEfgNS

In het programma 'Met de deur Open' op radio Noordkop Centraal is zondag 17 november van 10.00 - 12.00 uur Marloes Kramer uit Dirkshorn te gast. Marloes ging als 6-jarig meisje naar ballet, haar juf zag talent in haar en wilde dat zij auditie zou doen aan de Nationale Ballet Academie in Amsterdam en daar werd zij aangenomen.

Zij starte met zo'n twintig kinderen waarvan er vier, waaronder zijzelf, afstudeerde. Daarna audities doen en het echte leven in. Toen zij verliefd werd, kwam een eind aan haar balletcarrière en ging zij verder als sportinstructrice. Zij liep vast en gooide de manier van leven om.

Presentator Kitty Mertz praat met Marloes over haar leven, werk en levensstijl. De muziek die is te horen tijdens het programma, is de keuze van Marloes en de techniek is in handen van Hans van den Hoeven.

'Met de deur Open' is te beluisteren op de kabel via 96.5, in de ether via 107.7, achter de beeldkrant via kanaal S12+, digitaal via kanaal 40 en via de website www.noordkopcentraal.nl onder het knopje 'luister live'.