D ioLtVUYAEfgNS

In het programma 'Met de deur Open' is zondag 23 mei van 10.00 - 12.00 uur Daniëlle Seegers-Huijberts uit Schagen te gast.

Met een vader die een paard had, kon de liefde voor paarden niet uitblijven. Maar zij is wel de enige van de kinderen in het gezin die besmet is met het paardenvirus. Haar liefde voor paarden en kinderen kan zij in Stal Huijberts perfect combineren.

Na haar afstuderen aan de PABO vertrok zij naar Nieuw-Zeeland en Australië en belandde ook daar in de paarden. Ook is zij zelf met meerdere paarden actief in de wedstrijdsport , zij traint paarden voor anderen en zet zich in als vrijwilliger bij de SASV.

Presentator Kitty Mertz praat met Daniëlle over haar leven, werk en hobby's. De muziek die tijdens het programma zijn te horen is de keuze van Daniëlle en de techniek is in handen van Hans van den Hoeven.

'Met de deur Open' is te beluisteren op de kabel via 96.5, in de ether via 107.7, achter de beeldkrant via kanaal S12+, digitaal via kanaal 40 en via de website www.noordkopcentraal.nl onder het knopje 'luister live'.