D ioLtVUYAEfgNS

In het programma 'Met de deur Open' op radio Noordkop Centraal is zondag 24 mei van 10.00 - 12.00 uur Georg Bras uit Oudesluis te gast.

In het leven van Georg zijn judo en dansen belangrijke factoren. Hij gaf 24 jaar bij de SAVS in Schagen judoles aan mensen met een verstandelijke beperking. Naast de judo hielp hij bij g-zwemmen en tot vorig jaar runde hij ook de soos voor dr stichting en was jaren actief in het bestuur.

Zo'n 12 jaar geleden werd hij benaderd voor G-dansen. Het G-dansen bracht bij hem de liefde voor dansen weer terug en voor hij het wist was hij weer aan het stijldansen en later ook salsa. Inmiddels geeft hij danslessen bij Dansschool Sizzeling Salsa in Schagen.

Presentator Kitty Mertz praat met Georg over zijn leven en en werk. De muziek die in het programma is te horen is de keuze van Georg en de techniek is in handen van Marcel Kouw.

'Met de deur Open' is te beluisteren op de kabel via 96.5, in de ether via 107.7, achter de beeldkrant via kanaal S12+, digitaal via kanaal 40 en via de website www.noordkopcentraal.nl onder het knopje 'luister live'.